Продавець Діло майстра боїться Інтернет-магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Кошик
667 відгуків
Шнековий соковитискач СШ-3 220В, для яблук (до 240 кг/год), томатів, винограду та інших овочів та фруктів., фото 1

Шнековий соковитискач СШ-3 220В, для яблук (до 240 кг/год), томатів, винограду та інших овочів та фруктів.

36 999 ₴

  • Готово до відправки
+380 (97) 887-87-24
Viber, Telegram, WhatsApp
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Шнековий соковитискач СШ-3 220В, для яблук (до 240 кг/год), томатів, винограду та інших овочів та фруктів.Шнековий соковитискач СШ-3 220В, для яблук (до 240 кг/год), томатів, винограду та інших овочів та фруктів.
36 999 ₴
Готово до відправки
+380 (97) 887-87-24
Viber, Telegram, WhatsApp
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Універсальний Шнековий соковитискач СШ-3 220В

для цілих яблук, томатів, винограду та інших твердих і м'яких овочів, фруктів, ягід

 

Шнековий соковитискач СШ-3 це надійне промислове обладнання, розроблене для максимального отримання соку з цілих яблук, а також інших твердих і м'яких овочів і фруктів.

Унікальна конструкція шнека дозволяє ефективно витискати сік, забезпечуючи високу якість і мінімальні відходи. Соковижималка СШ-3 підходить не тільки для промислових підприємств, але і для домашнього використання. Вона ідеально справляється з витисканням соку з великих обсягів соковитих яблук, моркви, томатів, винограду та інших овочів і фруктів.

Висока продуктивність і ефективність роботи СШ-3 гарантують швидке і надійне отримання великої кількості соку, що робить цю соковижималку ідеальним вибором для виробництва соків.

Для того, щоб Вам було легше зробити свій вибір, зверніть увагу на порівняння: 

 

Порівняння характеристик СШ-3 та СШ-1
 

СШ-3 СШ-1
Продуктивність - до 240 кг/год (збільшена на 20%) Продуктивність - до 200 кг/год
Переробляє будь-які тверді та м'які овочі, фрукти: яблука, томати, виноград, груші та ін. Призначений тільки для яблук
Двигун 750 Вт Двигун 550 Вт
Частота обертів двигуна 1500 об/хв Частота обертів двигуна 1370 об/хв
Частота обертів шнека 75 об/хв Частота обертів шнека 55 об/хв
Система віджиму модернізована - зафіксований конструктивно регулюючий носик з прямою подачею жмиха. Збільшений макуховивідний отвір Система віджиму - рухомий регулюючий носик виходу жмиха
Ступінь віджиму регулюється зафіксованим носиком для виходу макухи через збільшене макуховивідний отвір Ступінь віджиму регулюється носиком для виходу макухи
Удосконалена система термозахисту - з будь-якою продукцією до 2-х годин безперервної роботи Час роботи залежить від продукції - 30-60 хвилин роботи на 10-15 хвилин відпочинку
Трипозиційний перемикач з вологозахистом та діелектричним покриттям Трипозиційний перемикач з вологозахистом

 

Робоча частина шнекової соковижималки СШ-3 виготовлена з харчового алюмінію, безпечного для здоров'я і стійкого до корозії. Алюміній, будучи легким матеріалом, зменшує вагу соковижималки, роблячи її більш зручною у використанні.
Бункер СШ-3 виконаний з нержавіючої сталі, що забезпечує стійкість до корозії і легкість в догляді та очищенні. Нержавіюча сталь також безпечна для здоров'я, зберігаючи всі корисні речовини і властивості продуктів без зміни їх смаку та аромату.
Такі матеріали виготовлення дозволяють зберегти високу якість і безпеку продуктів, що обробляються в соковижималці, роблячи СШ-3 ідеальним вибором для тих, хто цінує якість і здоров'я своєї сім'ї та клієнтів.

 

Соковижималка шнекова СШ-3 для цілих яблук та інших фруктів, овочів розрахована на роботу в закритих приміщеннях, що виключають потрапляння атмосферних опадів. Температурний діапазон -5 до +40°С. Вологість до 80% при температурі повітря +20°С. Навколишнє середовище має бути не вибухонебезпечною, не містити шкідливих для електричної ізоляції парів, з запиленістю не більше 10 мг/м.
Перед включенням шнекової соковижималки СШ-3 необхідно переконатися в тому, що запобіжники розраховані на силу струму не менше 2,5А. Пусковий струм двигуна 11А. Потужність мережі повинна бути достатньою для того, щоб у момент пуску напруга не опускалася нижче 180В. Необхідно також виконати заземлення (занулення) електричної частини відповідно до рекомендацій і доданою схемою

 

Чому потрібно переробляти яблука відразу після збору?


Після знімання з материнської рослини спостерігається достатньо висока інтенсивність дихання, яка поступово знижується, стає більш менш постійною. Тривалість цього стану у різних видів і сортів яблук неоднакова. Потім відбувається різкий підйом інтенсивності дихання, названий клімактеричним, який сповіщає про закінчення дозрівання плодів і початок їх старіння. Вуглеводи переходять від більш складних до простих. Загальна кількість цукрів поступово зменшується за рахунок їх витрат на дихання. Вміст пектинових речовин змінюється – зменшується кількість нерозчинної форми (протопектину), за рахунок чого збільшується наявність розчинної форми (пектину). При дозріванні зменшується кількість дубильних речовин, але збільшується вміст барвних. При цьому утворюються складні ароматичні речовини, а також деякі летючі речовини, наприклад етилен. Залежно від умов зберігання, ці процеси можуть пришвидшуватися або сповільнюватися. А чим швидше відбувається процес старіння, зменшується кількість цукрів, та протопектин перетворюється на пектин - тим швидше яблуко втрачає свою соковитість.
При неналежних умовах зберігання яблуко може втрачати до 5% соку на добу. Тоді, як при оптимальних умовах цей показник можна зменшити до 0,2-0,3% на добу.
Але втрата соковитості в тому чи іншому обсязі неминуча.
Наприкінці зберігання можуть навіть утворюватись такі речовини, як метиловий і етиловий спирти, оцтовий альдегід та ін., які викликають побуріння покривних тканин і м’якоті плодів. Це свідчить про розлад збалансованих фізіологічних і біохімічних процесів. Вживання та переробка таких плодів може призвести до накопичення цих елементів в організмі та отруєння.
Таким чином, можна зробити висновок, що плоди яблук, які зберігаються більше ніж 2 тижні, вже не зовсім підходять для переробки на сік незалежно від способу їх переробки.
Стосовно соковитискача СШ-2, то найбільший відсоток соку Ви отримаєте, переробляючи яблука, які зібрані протягом тижня, оскільки саме в цей період інтенсивність дихання яблука, а відповідно і втрата вологи, найбільша.

 

Характеристики

Основні атрибути
Виробник Електромотор
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Тип Соковитискач
Основні
Гарантійний термін 12
Номінальна напруга 220 В
Колір корпусу Металік
Тип приладу Шнековий
Резервуар для соку зовнішній
Кількість швидкостей 1
Споживана потужність 750
Тип управління Електронне
Призначення Професійне
Максимальна швидкість обертання 1500
Додаткові функції і характеристики
Форма центрифуги Конічна
Захист від випадкового увімкнення Да
Завантажувальний лоток Да
Матеріал сітки центрифуги нержавіюча сталь
Реверс Да
Комплектація
Штовхач Да

Основні
ВиробникЕлектромотор
Гарантійний термін12 міс
Кількість швидкостей1
Максимальна швидкість обертання1350 об/хв
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
ПризначенняПрофесійне
Номінальна напруга220 В
Споживана потужність1050 Вт
Резервуар для сокузовнішній
Тип приладуШнековий
Тип управлінняЕлектронне
Колір корпусуМеталік
  • Ціна: 36 999 ₴