Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Верхня частина маслоробки виготовлена з харчової неіржавкої сталі, що повністю виключає реакцію з вершками, нижня частина виготовлена зі сталі, покритої порошковою фарбою, кришка виготовлена з прозорого полікарбонату.
Маслоробка комплектується асинхронним електродвигуном із частотою обертання ротора 1400 об./хв і захищений від перевантажень тепловим захистом.
Технічні характеристики:
Номінальна напруга мережі — 220 (В)
Номінальна споживана потужність — не більш ніж 250 (Вт)
Частота обертання — 1400 (об/хв)
Вихід оливи від об'єму вихідного продукту — 40 (%)
Опис:
МАСЛОРОБКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ ВЕРШКОВОГО МАСЛА В ПОБУТОВИХ УМОВАХ ШЛЯХОМ ПЕРІОДИЧНОГО ЗБИВАННЯ ВЕРШКІВ ДО УТВОРЕННЯ МАСЛЯННОЇ ПАХТИ
Дуже жирні та загуслі вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до стану плинності.
УВАГА: Не заливайте густі не розбавлені вершки або сметану в маслоробку, це призведе до зупинки двигуна та виходу його з ладу. Якщо оберти двигуна сповільнюються, продукт потрібно додатково розвести теплою (не більш ніж 27 °C) водою.
Застосування вершків малої жирності, придбаних через торгову мережу, не рекомендується використовувати для збивання масла.
Готові вершки або сметану заливають в бак, номінальне завантаження 15 см нижче кришки.
УВАГА: Мінімальне завантаження 5 літр.
Після чого вмикають електропривод, який приводить у обертання вал із крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що призводить до утворення масляного зерна та виділення рідкої фази - пахта.
У процесі збивання масла необхідно періодично (через 15-30 хв) робити візуальну оцінку готовності масла. Для цього вимикають маслоробку, знімають кришку. Якщо масляне зерно вийшло в однорідну зернисту масу, а пахта має прозоро-білий колір, то процес вважати завершеним.
Якщо температура повітря вища за середню, можна використовувати лід. Після закінчення збивання, вимкнувши маслоробку з мережі, і за допомогою крана або шланга з бака в окрему ємність зливають паху. (Пахта — цінний харчовий продукт.) Потім для видалення залишків пахти, у бак із масою, що залишилася, заливають холодну воду й обробляють масляне зерно перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопаткою. Для кращого очищення масляного зерна промивання повторюють.
Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстелюють чистий папір або клейонку і, злегка відтиснувши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води отримане масло. Для прискорення процесу видалення води масло перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води масло збирають у ком, продукт готовий до вживання або зберігання.
Після закінчення роботи маслоробку необхідно промити. Для цього необхідно вимкнути з електромережі, відкрутити гвинт фіксатор крилльчатки, зняти її та промити все гарячою водою з мийними засобами, потім протерти сухою тканиною, просушити та зібрати у зворотньому порядку.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Bartech |
Країна виробник | Туреччина |
Напруга | 220 В |
Споживана потужність | 0.3 кВт |
Привід | Електричний |
Стан | Новий |
Тип | Маслоробка |
Частота | 50 GHz |
Технічні характеристики олійниці | |
Максимальний вихід олії від обсягу вихідного продукту | 44 % |
Мінімальний обсяг заповнення вихідним продуктом | 5 л |
Частота обертання двигуна | 1400 об/хв |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Колір | Сірий |
- Ціна: 7 400 ₴