Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Хангири (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично хангири робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1 метра (для ресторану).
Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Діаметр | 60 мм |
Користувацькі характеристики | |
Загальна висота | 16 мм |
Матеріал обручів | Нержавіюча сталь |
Матеріал стяжок | нержавіюча сталь |
Порода деревини | дуб, вільха, липа та ін |
з'єднання клепки | мікрошип |
заклепки обручів | нержавіюча сталь |
Обробка лляним маслом | за домовленністю |
- Ціна: 4 500 ₴