Діжки для солінь - це дерев'яні бочки конусної форми для квашення і соління продуктів: огірків, помідорів, капусти, буряків, яблук, журавлини, кавунів, грибів, риби, сала, м'яса та ін. Ця тара підказана нам самою природою. Ви не знайдете смачніше соління, ніж соління в дерев'яних дубових діжках. Огірок або помідор, засолений в такій бочці, не зрівняється з маринадом і консервацією майстерною господині. Дуб, з якого зроблена дерев'яна бочка, максимально позитивно впливає на її вміст і є запорукою якості. Крім цього, цей матеріал дає хорошу енергетику всьому живому. Саме в дубових діжках відбуваються справжні квашення і соління. Будьте впевнені, Ваше застілля вдасться на славу. Дубова діжка для засолювання не тільки прикрасить Ваш побут, але і стане прекрасним подарунком Вашим друзям.
У нас Ви можете купити діжки для засолки різної ємності (до 200 літрів). Діжки укомплектовані колом для гніту і кришкою.
Для зберігання меду виготовляється спеціальна тара з липи.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
заклепки | нержавіюча сталь або латунь |
Наявність кришки, гніту, клинів | Да |
обручі | нержавіюча сталь |
з'єднання клепки | мікрошип |
Обробка лляним маслом | за домовленністю |
- Ціна: 1 760 ₴