Продавець Діло майстра боїться Інтернет-магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
546 відгуків
Маслобойка для вершкового масла з нержавіючої сталі Sahbaz 7л з таймером
  • Маслобойка для вершкового масла з нержавіючої сталі Sahbaz 7л з таймером, фото 2

Маслобойка для вершкового масла з нержавіючої сталі Sahbaz 7л з таймером

6 000 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: SHZ1010a
+380 (97) 887-87-24
Viber, Telegram, WhatsApp
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Маслобойка для вершкового масла з нержавіючої сталі Sahbaz 7л з таймеромМаслобойка для вершкового масла з нержавіючої сталі Sahbaz 7л з таймером
6 000 ₴
Готово до відправки
+380 (97) 887-87-24
Viber, Telegram, WhatsApp
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Верхня частина оливобійки виготовлена з харчової неіржавкої сталі, що повністю виключає реакцію з вершками, нижня частина виготовлена зі сталі, покритої порошковою фарбою, кришка виготовлена з прозорого полікарбонату.
Олія комплектується асинхронним електродвигуном із частотою обертання ротора 1400 об./хв і захищений від перевантажень тепловим захистом.
Технічні характеристики:
Номінальна напруга мережі — 220 (В)
Номінальна споживана потужність — не більш ніж 250 (Вт)
Частота обертання — 1400 (об/хв)
Вихід оливи від об'єму вихідного продукту — 40 (%)

Опис:

МАСЛОБОЙКА ПРИЙМАЄ ПРИ ПРОДУКТІВ СЛИВОГО МАСЛА В ШВИДКИХ ПУТемПЕРІОДИЧНОГО ЗБІВАННЯ СЛИВАННЯ ДО ОБРАЗУВАННЯ МАСЛЯННОЇ ПАРХИ

Дуже жирні та загуслі вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до стану плинності.

 

УВАГА: Не заливайте густі вершки або сметану в оливобійку, це призведе до зупинки двигуна та виходу його з ладу. Якщо оберти двигуна сповільнюються, продукт потрібно додатково розвести теплою (не більш ніж 27 °C) водою.

Застосування вершків малої жирності, придбаних через торгову мережу, не рекомендується використовувати для збивання оливи. 

Готові вершки або сметану заливають в бак, номінальне завантаження 15 см нижче кришки. 

 

УВАГА: Мінімальне завантаження 1 літр. 

Після чого містять електропривод, який приводить у обертання вал із крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що призводить до утворення олійного зерна та виділення рідкої фази — пальники. 

 У процесі збивання оливи необхідно періодично (через 15-30 хв) робити візуальну оцінку готовності оливи. Для цього вимикають оливобійку, знімають кришку. Якщо олійне зерно вийшло в однорідну зернисту масу, а пальта має прозоро-білий колір, то процес вважати завершеним.

Якщо температура повітря вища за середню, можна використовувати лід. Після закінчення збивання, вимкнувши оливобіку від мережі, і за допомогою шланга з бака в окрему ємність зливають паху. (Пахта — цінний харчовий продукт.) Потім для видалення залишків пахти, у бак із масою, що залишилася, заливають холодну воду й обробляють олійне зерно перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопаткою. Для кращого очищення оливного зерна промивання повторюють.

Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстелюють чистий папір або клейонку і, злегка відтиснувши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води отриману олію. Для прискорення процесу видалення води олія перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води олія збирають у ком, продукт готовий до вживання або зберігання.

Після закінчення роботи оливобійку необхідно промити. Для цього необхідно вимкнути від електромережі, відкрутити гвинт фіксатор пальчатки, зняти її та промити всіма гарячою водою з мийними засобами, потім протерти сухою тканиною, просушити та зібрати у зворотному порядку.

Користувацькі характеристики
ТипМаслоробка
КолірБілий
  • Ціна: 6 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner